Samohrani roditelji

Četvrtak, 14:45

12+12+
Samohrani roditelji

Sljedeća prikazivanja

 1. Četvrtak, 30 svibnja u 14:45

  Noć delikatnog francuziranja (E21 - S02)

 2. Petak, 31 svibnja u 14:45

  Ne. Stani. Što? Pričekaj. (E22 - S02)

Sinopsis

Druga sezona serija Samohrani roditelji prati grupu roditelja koji se bore s nastavnicima i organiziranjem dječjih druženja. Grupa odraslih mora naučiti podupirati se međusobno u odgajanju djece, koja i sama imaju vlastite osobnosti i prepreke, ali i održavati neki privid osobnih života i izvan roditeljstva.

Epizode

 • 1

  Ljeto slobode

  +

  Djeca su na ljetovanju, a škvadra se raduje slobodi. Ne zadugo. Will s Tracy Freeze radi sve s „popisa ljetnih aktivnosti Angie i Willa“, Angie šizi zbog pisanja najdužeg e-maila svom bivšem, a Douglas se poslije prvog spoja ne javlja Poppy.

 • 2

  Grahamova uzaludna borba

  +

  Will misli da se sve mijenja. Sophie se iz kampa vratila kao nova osoba. Miggy se zapošljava u Angienu odvjetničkom uredu da zaradi novac za Jackov vrtić, no shvaća da mu se posao sviđa i više nego što je to itko slutio.

 • 3

  Derek se izvlači

  +

  Angie je pri slomu kad joj se Derek, njezin dugo odsutni 'bivši', pojavi na kućnom pragu. Zatraži pomoć od Willa i Miggy jer, unatoč njegovim nedostacima, Dereku ne može odoljeti. Istodobno, Douglas i Poppy trude se oko novog romantičnog spoja.

 • 4

  Velike crne žene

  +

  Angie pridobiva Willa da joj pomogne zajedno vratiti kuću; Poppy otkriva da joj Douglas laže o tjednom pokeru u kojemu mora sudjelovati.

 • 5

  Sport

  +

  Will želi biti više s kćeri, pa postaje trenerom njezina tima. Fokusiranje na kćer smeta trenerskom poslu, ali za to ima oružje – Roryja – u vezi s kojim mora čuvati neku tajnu. Douglas i Angie pak propituju svoj odnos otkako su postali cimeri.

 • 6

  Dobrodošli u pakao, bolesnici!

  +

  Noć vještica u osnovnoj školi, djeca hrle na proslavu. Willa muči treba li ostati sa Sophie na zabavi ili šmugnuti na rođendan svoje djevojke - teška noć u kojoj Will pokušava oboje. Ne bi li ispale cool mame Poppy i Angie priređuju svoju zabavu.

 • 7

  Xander i Camille

  +

  Angiein jednonoćni provod ispadne na neobičan način povezan sa skupinom; Douglas se suočava s nekim obiteljskim pitanjima uz pomoć Poppy; Will pokušava podučiti Miggyja vještinama uvođenja roditeljske stege.

 • 8

  Neka svaki četvrtak bude kao ovaj

  +

  Will je zaposlen pripremajući večeru uz Dan zahvalnosti u kod Douglasa; Miggy se na tom prilikom pojavljuje s gđ. Pronstroller, učiteljicom djece, kao pratiljom te pridobija Douglasa da im pomogne uspostaviti vezu.

 • 9

  Mjesto gdje ljudi mogu biti ljudi

  +

  Angie shvati da mora "popričati" s Grahamom kad ovaj na "pokaži-i-kaži" donese Douglasovu kutiju s Playboyima iz 1950-ih. Poppy se pokušava zbližiti s blizancima pomažući im da otkriju vlastite osobnosti.

 • 10

  Sretni ti praznici!

  +

  Kad Graham napiše pismo Djedu Božićnjaku zaželivši ili bijeli Božić ili da upozna oca, Angie se prihvaća misije da na jugu Kalifornije pronađe snijeg; pomažu joj Will i Sophie.

 • 11

  Angieman

  +

  Willovi roditelji izjave da ih nadahnjuje njegova veza, s Angie, misle oni, njih dvoje moraju jednu noć glumiti da su par da ih spriječe ozbiljno razmotriti razvod.

 • 12

  Dobrodosli na Hilltop!

  +

  Poppy se hrva s vijestima od Sharon, Ronove nove žene, pa koristi avanturu s Angie da izbjegne suočiti se s emocijama. Sophie se okreće Hilltopu i ostavlja papigu u školi na tri dana vikenda, našto Will i Douglas sukobe svoje stavove o aktivizmu.

 • 13

  Zdepasti

  +

  Kad Angie odluči da Graham konačno treba upoznati oca Dereka, bolest preplavi kuću. Derek mora ući i pomoći ili se vratiti u kombi. Kad Sophie dočuje važne vijesti o Willu i Tracy, posreduje; blizanci doživljavaju prvi profesionalni neuspjeh.

 • 14

  Pređa i šljunak

  +

  Na dan očinsko-sinovskog-saveza kad se Graham priključi Dereku, ljubomorna Angie pridobiva Douglasa da joj pomogne da se ne povežu previše.

 • 15

  Kod drugog razreda

  +

  Valentinovo! Will i Angie opet su se udružili i pomažu prirediti večeru za roditelje učenika u Hilltopu, gdje djeca mušterijama poslužuju sumnjive obroke. Big Red vratio se u grad, a Douglasa brine kako će reagirati Poppy.

 • 16

  $ipak za Dolores

  +

  Nakon što se stanarina u Winebraryju poveća, svatko iz skupine na svoj način pomaže Poppy riješiti financijski problem; svatko od njih pritom nauči vrijednu lekciju.

 • 17

  Untz, Untz, Untz

  +

  Angie koristi Sophie da provede vrijeme s Colinom pa dogovara druženje Sophie i Percyja, Colinova sina. Douglas prvi put spava u Poppyjinoj kući, a to ne ide kako se očekivalo. Graham i Will zbližavaju se u pizzeriji.

 • 18

  O, Dip, ona rađa

  +

  Sharon rađa, a Poppy i ostali pomažu joj stići u bolnicu. Svaki priča svoju priču o rođenju; žele je odvratiti od činjenice da Ron nije prisutan.

 • 19

  Noć u Camarillu

  +

  Will je u teškoj situaciji kad sazna nešto o Angienu dečku za kojeg ne želi ni čuti; Poppy i Douglas trude se pogledati u svoju budućnosti. Djeca prvi put ostaju sama u kući.

 • 20

  Gle, ovo je očito seksi situacija

  +

  Angie pokušava pomoći Poppy u vezi s Douglasom, no suoči se s tim da bi opet mogla zavoljeti Dereka. Will prestaje razmišljati o Angie gušeći Douglasa s previše ljubavi i podrške, pa ovaj utjehu traži na posljednjem mjestu na kojem ju može naći.

 • 21

  Noć delikatnog francuziranja

  +

  Graham i Sophie su u ljetnom kampu pa Angie odluči ljeto provesti s Derekom, prepuštajući Willu da smisli kako je zaustaviti. Rory i blizanci žele Poppy i Douglasa učiniti ljubomornima kako bi im obnovili vezu.

  Sljedeće
  Četvrtak, 30 svibnja u 14:45
  12+12+
  Na Star Life
 • 22

  Ne. Stani. Što? Pričekaj.

  +

  Angie nastoji prisjetiti se događaja u noći s previše vina dok se pakirala s Willom. Poppy ga potajice ohrabruje da kaže što osjeća. Stiže Derek pokupiti Angie i njene stvari, dok su Rory i Miggy zaduženi da nađu ljepotana koji će iznajmiti kuću.

  Sljedeće
  Petak, 31 svibnja u 14:45
  12+12+
  Na Star Life