Malcolm u sredini

12+12+
Malcolm u sredini

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 26 travnja u 06:00

  Bez motocikala (E16 - S06)

 2. Ponedjeljak, 29 travnja u 06:00

  Leptiri (E17 - S06)

 3. Utorak, 30 travnja u 06:00

  Idin ples (E18 - S06)

Sinopsis

Malcolm se nosi sa srednjoškolskim životom. Reese uživa u drugom razredu srednje škole i maltretiranju drugih. Dewey stekne lošu naviku i dospije u nevolje, Jamie izgovori svoju prvu riječ. Hal i Lois bore se da uvijek budu korak ispred dečki.

Epizode

 • 1

  Burning Man festival

  +

  Obitelj odlazi na Burning Man festival… Malcolm se zaljubi u isjeljivačicu; Reese u festival; a posjetitelji festivala zamijene Halovo ponašanje i stavove za performans.

  Sljedeće
  Utorak, 7 svibnja u 06:00
  Na Star
  Sljedeće
  Subota, 11 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 2

  Zdravstveno osiguranje

  +

  Halovo zdravstveno osiguranje isteklo je za vikend i on pokušava sve sačuvati od ozljeda i bolesti, a nikome nije jasno zašto. Lois mili da je Craig doušnik i radi protiv sindikata.

  Sljedeće
  Srijeda, 8 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 3

  Reese protiv Stevieja

  +

  Reeseova netrpeljivost prema Stevieju naposljetku izlazi na vidjelo, a Hal pokušava nagovoriti Deweyja da prestane pušiti rješavajući se ovisnosti o kova, a Lois pokušava nagovoriti Jamieja da progovori.

  Sljedeće
  Četvrtak, 9 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 4

  Noć vještica

  +

  Hal poludi na Noć vještica kad sazna da je obiteljska kuća bila poprište ubojstva i samoubojstva. Reese i Dewey bježe od starca s hodalicom nakon što ga gađaju jajima, a Lois pokušava pobjeći s posla kako bi otišla s Jamie obilaziti kuće.

  Sljedeće
  Petak, 10 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 5

  Jessica u gostima

  +

  Jessica je došla u goste na par dana i uči Malcolma kako emotivno manipulirati s Lois; Reese se pokušava poštom poslati u Kinu, a Hal se bori s ljutitom pčelom.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 13 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 6

  Tajni dečko

  +

  Malcolm izlazi s popularnom djevojkom koja ne želi biti viđena s njim u javnosti, Lois nagovara Reesea da se zaposli, a Hal se uzruja zato što Dewey olako prihvati što nije dobio besplatnu igru na golf terenu.

  Sljedeće
  Utorak, 14 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 7

  Zamračenje

  +

  Za vrijeme nestanka struje, događaji se prikazuju iz tri perspektive: Reese priprema odreske za Hala, Malcolm pokušava prokrijumčariti tri Nizozemke u kuću, a Francis pokušava ukrasti ribu.

  Sljedeće
  Srijeda, 15 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 8

  Prijatelj iz vojske

  +

  Kad Reeseova kolegica iz vojske dođe u posjetu, on pokušava shvatiti privlačnost koju osjeća prema najboljoj prijateljici, Hal je ljubomoran na Loisine ortopedske uloške, a Dewey se razračuna s Malcolmom oko neplaćenog duga.

  Sljedeće
  Četvrtak, 16 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 9

  Malcolm brani Reesea

  +

  Kako bi očuvao akademsku titulu koju je osvojio, Herkabe nagovara Malcolma da sabotira svoj prosjek ocjena, naporna susjeda se ne odvaja od Lois, a Hal daje Deweyju romantičan savjet.

  Sljedeće
  Petak, 17 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 10

  Malcolmov novac

  +

  Malcolm se bori s fotografom da ga dobro uslika za godišnjak, Hal, Lois, i Dewey presretnu Malcolmov ček sa školarinom i pokušavaju racionalizirati trošenje novaca, Reese se vraća na posao dostave mesa i provodi dan u domu za starije i nemoćne.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 20 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 11

  Idina nevjesta

  +

  Dok su Lois i Hal s Deweyjem na putu za natjecanje u sviranju glasovira punom avantura, Ida dovodi djevojku iz rodnog grada da provodi vrijeme s Malcolmom i Reeseom i zaruči Reesea u natjecanju za djevojčinu ruku.

  Sljedeće
  Utorak, 21 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 12

  Predstavnici sveučilišta

  +

  Malcolm izmiče predstavnicima sveučilišta, a Hal je sretan što ga netko pokušava pridobiti. Reese cvjeta u braku, no propušta veliki znak upozorenja, dok Dewey saznaje koliko je Francis siromašan.

  Sljedeće
  Srijeda, 22 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 13

  Mononukleoza

  +

  Lois i Malcolm obole od mononukeoze i prisiljeni su dijeliti spavaću sobu. Hal upoznaje susjede, a Dewey uči Reesea kako načiniti Jamieja robom.

  Sljedeće
  Četvrtak, 23 svibnja u 06:00
  Na Star
 • 14

  Halovo žalovanje

  +

  Nakon smrti Halova oca, on odbija žalovati, već popušta svojim sinovima u svemu kako bi im ostao u ljepšem sjećanju, nego što je njegov otac ostao njemu.

 • 15

  A. A.

  +

  Hal i Lois odlaze na Francisovu AA “rođendansku proslavu”; a Malcolm, Reese i Dewey ostaju sami u kući i prepiru se kamo će otići.

 • 16

  Lois uzvraća

  +

  Reesea ponižavaju četiri djevojčice u školi, a Lois im se osvećuje. Hal sklapa stroj za izbacivanje loptice, skrivajući se u garaži od Lois.

 • 17

  Halov zubar

  +

  Hal se osjeća izdanim kad mu prijatelj Trey naplati 2000 dolara za popravak zubi. Malcolm i Dewey pronalaze novi madrac, a Reese uči Lois voziti bicikl.

 • 18

  Sklonište bombi

  +

  Natjecanje u plesu pokaže Malcolmu da je ljepota u očima promatrača. Lois pokušava pobijediti u natjecanju za novi kamionet, a Hal otkriva tajnu zakopanu u stražnjem vrtu kuće.

 • 19

  Stevie u bolnici

  +

  Malcolm se boji posjetiti najboljeg prijatelja Stevieja u bolnici. Reese postaje stručnjak za telefonsku prodaju, a netko pokušava izludjeti Lois.

 • 20

  Sud za stoku

  +

  Reese se pretvara da je vegetarijanac, Hal odluči naučiti Deweyja lekciju o igri “Života”; a Malcolm nagovara Craiga da se suprotstavi Lois i požali zbog toga.

 • 21

  Bojkot

  +

  Malcolm organizira anti-matursku večer s izopćenicima iz škole, Reese postaje savršeni pratitelj na maturalnoj za određenu cijenu, a Dewey oduzima Halov novčanik tražeći pažnju koju nije dobio kao dijete.

 • 22

  Diplomiranje

  +

  Budući da nije dobio željeni posao, Malcolm prihvaća viziju koju njegovi roditelji imaju za njega – postati prvi američki predsjednik koji će se zalagati za dobrobit siromašnih, poput svoje obitelji.