MacGyver

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
MacGyver

Sinopsis

Mladi Angus "Mac" MacGyver radi za tajnu organizaciju unutar američke vlade i spašava živote oslanjajući se pri tome na svoje nekonvencionalne vještine u rješavanju problema.

Epizode

 • 1

  Odmaralište + Desi + Riley + Čistač prozora + Svjedok

  +

  Matty razdvaja tim za misiju, te ih uparuje s kolegama koji su imali najviše problema tijekom afere Codex.

 • 2

  Lopov + Slika +Aukcija +Viro-486 + Pravda

  +

  Kada je Taylorov bivši štićenik ubijen tijekom sprječavanja da biološko oružje padne u krive ruke, Mac i tim moraju pronaći oružje kako bi Desi izveo nevjerojatnu pljačku prije nego se oružje proda teroristima.

 • 3

  Pomračenje + USMC-1856707 + Korak-potencijal + Lanac s Lokotom +Ma

  +

  Kada je Russ otet, Mac i tim moraju iz zatvora izbaviti bivšeg psihopata ubojicu, sada pacifista, kako bi mu pomogao. Također, dok bježe, Mac i Desi su prisiljeni suočiti se s problemima u njihovom odnosu.

 • 4

  Banh Bao + Sterno + Bušilica + Gorionik + Mason

  +

  Macov sastanak s Desijinim roditeljima ne ide po planu, kada njezin brat upadne u nevolju i očajnički treba njihovu pomoć. Kada otmu njihovog novog kandidata za regrutaciju, Rus i Matty moraju tražiti pomoć od starog suparnika.

 • 5

  Jack + Kinematika + Provalnik + MgKNO3 + GTO

  +

  Koristeći šifriranu razglednicu kao jedini trag, Mac i tim moraju riješiti posljednji slučaj njihovog palog prijatelja i dati mu pravdu.

 • 6

  Karantena + N95 + Fiksni telefon + Teleskop + Društvena distanca

  +

  Tijekom prve naredbe za ostanak u kućama za vrijeme COVID-19, Mac, Bozer i Riley su zajedno u karanteni, te pokušavaju zaustaviti zločin u susjednog kući.

 • 7

  Zlatna zmija + Otrov + Skok s motkom + Krv + Prtljaga

  +

  Tajno eksperimentalno liječenje raka koje Mac razvija s prijateljem, otkriveno je nakon što pljačkaši pretresu njihov laboratorij, otmu Macovog partnera i planiraju ga upotrijebiti za stvaranje moćnog, novog nervnog agensa.

 • 8

  SOS + Opasnost + Ultrazvuk + Frekvencija + Malihini

  +

  Mac i tim jure pomoći kada se Mattyjin bivši mentor, Ian Cain i njegovo osoblje u ambasadi, zaraze smrtonosnom, misterioznom bolešću. Također, Taylor i Bozer surađuju s Jerryjem Ortegom.

 • 9

  Tračnice + Pitoni + Kolotura + Cijev + Sol

  +

  Kada Mac i njegov tim ne mogu spriječiti da informacije odjela Obrane padnu u Codexove ruke, Mac se svojim rukama mora uspeti strmom liticom kako bi spriječio prijenos informacija.

 • 10

  Dijamant + Potres + Ugljik + Komunikacija + Toranj

  +

  Murdoc se udružuje s Andrewsom kako bi hakirali komunikacijski sustav tima i otkrili njihove strogo čuvane tajne.

 • 11

  C8H7CIO + Nano-Tragači + Otpor + Maldivi + Misaone igre

  +

  Mac i Riley zajedno kreću na prekomorsko putovanje kako bi spriječili propast vlade i nehotice udahnuli novu smrtonosnu mikro tehnologiju.

 • 12

  Plemstvo + Brak + Vivaah Sanskar + Cink + Kana

  +

  Mac, Desi i Riley upadnu na kraljevsko vjenčanje da zaštite mladenku i pokušaju poraditi na svojim romantičnim podvizima.

 • 13

  Pronalazak u staji + Motorno ulje + Štancanje + Laboratorijski štakori + Tahometar

  +

  Dok se Mac i tim upuštaju u svijet talijanske automobilske kulture kako bi pronašli kriminalca koji se skriva, Mac se mora osloniti na Desi kada otkrije da gubi kontrolu u svojim rukama.

 • 14

  H2O + Ortofosfatis + Grad misije + Korozije + Podrijetlo

  +

  Mac i Desi putuju s Bozerom u njegov dom iz djetinjstva nakon što njegova tetka pogine u tragičnoj nesreći, ali uskoro otkriju da je možda ubijena jer je pokušavala razotkriti tko zagađuje gradski izvor vode.

 • 15

  Otmica + Sjećanje + Vrijeme + Vatromet + Raspršivanje

  +

  Mladi Angus “Mac” MacGyver radi za tajnu organizaciju unutar američke vlade, oslanjajući se na svoje nekonvencionalne vještine rješavanja problema kako bi spasio živote.